loader
bg-category
Pilnībā dzēst lietotāju kopā ar asociēto mājas direktoriju Ubuntu Linux

Dalīties Ar Draugiem

Autora Raksti: Kenneth Douglas

Katru reizi, kad jūs izveidojat lietotāju Ubuntu, attiecīgais direktorijs tiek izveidots sistēmas / home partition. Ikreiz, kad noņemat lietotāju, sistēma dzēš ierakstus no katras atrašanās vietas, izņemot to, ka tas ir atbilstošs direktorijs / mājās. Linux izplatīšana neizdzēš lietotāja mājas direktoriju, kad lietotājs tiek izdzēsts. Ļaujiet man palīdzēt jums, kā noņemt lietotāju kopā ar savu mājas direktoriju.

Lai apstiprinātu iepriekš minēto paziņojumu, pārejiet uz System> Administrēšana> Lietotājs un grupa iespēja. Šeit ir redzams dialoglodziņš.

Jauni lietotāji var tikt izveidoti no pogas Pievienot lietotāju, un lietotājs var tikt izdzēsts no pogas Dzēst. Šeit ir ziņa, kas tiek parādīta, kad jūs izdzēšat lietotāju, un teikts, ka lietotāja / mājas direktoriju netiks noņemts.

Tagad, lai noņemtu lietotāju kopā ar savu mājas direktoriju, atveriet termināli un palaidiet tālāk norādīto komandu, lai pilnībā izdzēstu lietotāju.

sudo deluser -remove-home lietotājvārds

kur "lietotājvārds" jāaizstāj ar lietotāja vārdu, kuru vēlaties izdzēst. Tāpat kā piemērs, lai izdzēstu lietotāju aun, izpildiet komandu šādi:

sudo deluser -remove-home aun

Tieši tā. Izbaudi!

Dalīties Ar Draugiem

Jūsu Komentāri