loader
bg-category
Kā dzēst lietotāju sistēmā Windows 10

Dalīties Ar Draugiem

Autora Raksti: Kenneth Douglas

Windows 10, tāpat kā tās priekšgājēji, ļauj pievienot vienai sistēmai vairākus lietotājus. Windows 10 mēģina pieslēgt jūsu Microsoft ID lietotāja kontam, bet jūs varat pievienot arī vietējos lietotājus. Faktiski, jūs varat izmantot Windows 10 kā vietējo lietotāju un neizmantot pārāk daudz. Tas nozīmē, ka, ja jums vairs nav nepieciešams lietotāja konts jūsu sistēmā, jums nevajadzētu vienkārši atstāt to kā tādu. Lietotāja konts aizņem vietu. Ja konts ir dīkstāvē, tad būtībā jūs iztērējat šo vietu. Lūk, kā jūs varat dzēst lietotāju sistēmā Windows 10.

Lietotāja dzēšana sistēmā Windows 10

Atveriet lietotni Iestatījumi un dodieties uz iestatījumu grupu kontu. Atlasiet cilni Ģimene un citi cilvēki. Šeit jūs redzēsiet visu lietotāju sarakstu, kurus esat pievienojis pašreizējai sistēmai.

Atlasiet lietotāja kontu, kuru vēlaties noņemt, un noklikšķiniet uz pogas “Noņemt”, kas parādās zem tā. Iespējams, tiek piedāvāts ievadīt administratora paroli. Ja poga Noņemt netiek parādīta vai tā ir pelēkota / neaktīva, pierakstieties no administratora konta un pēc tam mēģiniet to.

Jūs saņemsiet uzvedni, kurā tiks norādīts, ka visi lietotāja kontā saglabātie dati tiks dzēsti. Tas ietver visus dokumentus, fotogrāfijas, mūziku utt., Konkrētā lietotāja bibliotēkas. Tas neizdzēsīs neko citu, un jūsu konts netiks ietekmēts. Turklāt nekas citos jūsu diskos netiks dzēsts. Ja lietotājs saglabājis failu D diskā, tas joprojām būs tur. Tiks izdzēsti tikai faili, kas atrodas lietotāja bibliotēkās.

Lai noņemtu lietotāju, noklikšķiniet uz Dzēst kontu un datus. Kad jūs to izdarīsiet, nav atpakaļ. Datus nevar atgūt.

Ierobežojumi

Jūs nevarat izdzēst visus Windows 10 lietotāja kontus uzreiz. Ja jūs vēlaties izveidot jaunu, svaigu lietotāju sev un atbrīvoties no vecā lietotāja konta, vispirms ir jāizveido jauns konts un jāpārsūta administratora tiesības. Jūs nevarat pierakstīties lietotāja kontā, kuru mēģināt izdzēst.

Ja vēlaties dzēst pašreizējo kontu, bet nevēlaties vai nav iespējas pievienot otru lietotāju, jūsu vienīgā iespēja ir atiestatīt sistēmu Windows 10. Jums būs iespēja saglabāt visus jūsu failus, bet jūsu lietotnes būs aizgājušas, un jūs sāksit sākt ar jaunu Windows instalāciju un jaunu kontu.

Dalīties Ar Draugiem

Jūsu Komentāri