loader
bg-category
Kā noņemt Google+ no sava Google konta

Dalīties Ar Draugiem

Autora Raksti: Kenneth Douglas

Google+ ir otrais lielākais sociālais tīkls pasaulē aktīvo lietotāju ziņā, taču daudzi cilvēki to neizmanto tik daudz, cik viņi tērē savu laiku, izmantojot Facebook vai Twitter. Lai gan. jūs varat pārtraukt pakalpojuma lietošanu jebkurā laikā, šķiet, drīzāk apliek ar nodokli, ka jūsu Google+ profils tiek automātiski izveidots, pierakstoties jaunam kontam. Mēs visi zinām, ka sociālais tīkls ir tikai tīmekļa giganta mēģinājums iegūt vēl mazliet informācijas par jums, un, iespējams, palīdz stiprināt tās reklāmas biznesu un iegūt vairāk naudas. Tātad šeit ir izārstēt: jūs vienmēr varat izdzēst savu Google+ profilu, saglabājot citus Google pakalpojumus un lietotnes neskartas. Šajā apmācībā mēs jums parādīsim, kā to izdarīt.

Pirmkārt, pierakstieties savā Google kontā, apmeklējot vietni, un augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz sava profila ikonas. Tas parādīsies nelielā logā ar saiti uz jūsu profilu un iespējām izrakstīties, pārvaldīt konfidencialitāti, kā arī konta iestatījumu lapu. Lai turpinātu, vienkārši noklikšķiniet uz šī konta.

Nākamajā lapā ir daudz dažādu iespēju un iestatījumu, kas saistīti ar jūsu Google profilu, kas visi ir sadalīti dažādās cilnēs. Viens, ko mēs šajā medības medījam, atrodas sadaļā “Datu rīki”, tāpēc vienkārši noklikšķiniet uz šīs saites, kā parādīts tālāk redzamajā attēlā.

Cilnē “Datu rīki” ir citas iespējas pārvaldīt jūsu kontu, piemēram, tas ļauj lejupielādēt datus, kas saistīti ar jūsu kontu, vai piekļūt citai attiecīgai informācijai. Atrodiet sadaļu “Konta pārvaldība” un noklikšķiniet uz saites “Dzēst Google+ profilu un funkcijas”.

Tas savukārt atvērs dzēšanas apstiprinājuma lapu. Jums tiks dota iespēja noņemt to, kas pazīstams kā jūsu Google profils. Taču, pirms turpināt labo konta noņemšanu no Google serveriem, ir vērts lasīt lapu, lai iegūtu informāciju par to, kāda veida dati tiks dzēsti, un citu informāciju. Ja, piemēram, bieži komentējat YouTube videoklipus, tad Google+ profila dzēšana var ietekmēt jūsu kontu, jo YouTube tagad izmanto jūsu Google+ profilu, lai ļautu jums sazināties un komentēt. Tāpat tas var ietekmēt citu līdzīgu konta informāciju, bet viss, kas saistīts ar jūsu Gmail kontu, paliks nemainīgs.

Pēc tam, kad esat izlēmis visu informāciju, varat ritināt uz leju, atzīmēt izvēles rūtiņu “Pieprasītais” (un pēc izvēles arī sadaļā “Arī neatļaut mani no jebkura, ko es sekoju citos Google produktos”) un noklikšķiniet, lai noņemtu Google+ profils.

Dalīties Ar Draugiem

Jūsu Komentāri